Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Λαμιέων για την Ολυμπιακή Φλόγα!

Σπουδαία επιτυχία του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος όχι απλά εξασφάλισε πως η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την πόλη μας, κατάφερε κιόλας να κάνει… στάση σε αυτή.

Συγκεκριμένα, μετά από ενέργειες του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έδωσε το ΟΚ προκειμένου η Φλόγα να σταματήσει στις Θερμοπύλες, όπου και θα γίνει ειδική εκδήλωση, με αφορμή και τις εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε σήμερα και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας Παναγιώτης Φώσκολος, ο οποίος αποκάλυψε πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της 15ης Μαρτίου στις 13:00. Κάλεσε άπαντες να συμμετέχουν, ενώ γνωστοποίησε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα.

«Δυστυχώς έπρεπε να έχει υπάρξει προγραμματισμός τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, ώστε να γίνει η σχετική προετοιμασία. Τα καταφέραμε όμως την τελευταία στιγμή, με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου. Επισημάναμε πως το πρόγραμμα που είχε οριστεί δεν είναι το δέον για έναν τόσο ιστορικό χώρο όσο το μνημείο του Λεωνίδα. Τονίσαμε πως η περιοχή των Θερμοπυλών απαιτεί άλλη αντιμετώπιση. Η απάντηση της Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν πως είναι δική τους τιμή να φιλοξενηθεί εκεί η Φλόγα.

Και οφείλω να επισημάνω πως ήδη είχε δοθεί συνέντευξη Τύπου για την πορεία της Φλόγας. Ωστόσο μπορούμε να το ανακοινώσουμε πλέον πως η εκδήλωση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στις 15 Μαρτίου. Μάλιστα, τη Φλόγα θα κρατήσουν δύο Ολυμπιονίκες από την περιοχή μας. Η κ. Μυλωνάκη που είναι αργυρή Ολυμπιονίκης στο πόλο το 2004 και ο κ. Αντωνόπουλος που είναι Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση», σχολίασε ο κ. Φώσκολος στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 1».

 

 

* Η φωτογραφία είναι από την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στη Λαμία τις 7 Ιουνίου το 2012.

1 Comment

1 Comment

  1. ΠΟΛΙΤΗΣ

    04/03/2020 at 7:14 μμ

    ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ Η ΛΑΜΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ;
    ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ……ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΕΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ……ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ……ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑ…..!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι