Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αναβολή της κλήρωσης για τα πλέι-άουτ!

Αναβολή μέχρι την τελεσίδικη απόφαση για την τιμωρία της Ξάνθης, πήρε την Πέμπτη η κλήρωση για τις επτά αγωνιστικές των πλέι-άουτ.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για αφαίρεση συνολικά 12 βαθμών από την ακριτική ομάδα, στο ΔΣ της Super League 1, αποφασίστηκε η διαδικασία της κλήρωσης να πάει… πίσω. Κι αυτό, διότι δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14, παρότι έγινε για τις πρώτες έξι ομάδες.

Οι Πανιώνιος, ΑΕΛ και Παναιτωλικός έκαναν ξεκάθαρο πως θα ασκήσουν έφεση στην υπόθεση των Ακριτών καθώς έχουν έννομο συμφέρον, επομένως η απόφαση της αναβολής ήταν ομόφωνη.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (11 ναι, 2 απόντες, 2 παρών) η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα για τις θέσεις 1 έως και 6 (play off). Οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-6 (play off) θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου.

2) Ψηφίστηκε ομόφωνα η αναβολή της επικύρωσης και της κλήρωσης για τις θέσεις 7 έως και 14 (play out), μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της ΠΑΕ Ξάνθη.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι