Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Χαίρομαι για τη Λαμία, αγαπώ τον Οπούντιο»!

Χαρούμενος που μια ομάδα από τον τόπο του βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κατάγεται από το Μαρτίνο και σε νεαρή ηλικία υπήρξε μέλος των Μικτών ομάδων της Φθιώτιδας, πριν μεταπηδήσει στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με τους Κρητικούς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην είσοδο στην εξάδα στα 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Για την φετινή του παρουσία μίλησε στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» και την εκπομπή «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» την Κυριακή, καθώς και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να παραμείνει και να εξελιχθεί στον ΟΦΗ, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ΠΑΣ Λαμία.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την παρουσία της ομάδας μας στη Super League και τη σημασία που έχει για το νομό Φθιώτιδας, ο ίδιος είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας. Αυτά τα επτά χρόνια που υπάρχει η τωρινή κατάσταση και ειδικότερα τα τρία τελευταία που η ομάδα βρίσκεται στη Super League, ο πρόεδρος, η ομάδα και ο κόσμος δείχνουν να λειτουργούν ως ένα πολύ δυνατό τρίπτυχο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μια ομάδα του τόπου μου είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Έχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και το εύχομαι από καρδιάς».

Εν συνεχεία ερωτήθηκε και για την ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Τον Οπούντιο Μαρτίνου, για τον οποίο είχε επίσης μονο καλά λόγια να πει. Αποκάλυψε δε, πως τον παρκολουθεί όλα τα χρόνια που λείπει εκεί.

«Παρακολουθώ την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που έλειπα απο την περιοχή. Αγωνίζεται σε αυτή και ο ξάδερφος μου που έχουμε το ίδιο όνομα. Πάντα παρακολουθώ την ομάδα. Από εκεί ξεκίνησα και όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον. Τον αγαπώ τον Οπούντιο, γιατί είναι η ομάδα της γενέτειρας μου. Παίζουν εκεί οι παιδικοί μου φίλοι και οι συμμαθητές μου. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους. Θα είναι κίνητρο και χαρά να ανέβει για τέταρτη σεζόν στη Γ’ Εθνική. Όχι μόνο για το Μαρτίνο, γενικότερα για το φθιωτικό ποδόσφαιρο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία