Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κεκλεισμένων και οι υποδομές!

Επίσημο χαρακτήρα πήρε το πρωί της Δευτέρας η απόφαση τα παιχνίδια της Super League 1 για τις επόμενες δύο εβδομάδες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση της που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστό πως η απόφαση δημοσιοποιήθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μάλιστα, γνωστοποιείται πως η απόφαση ισχύει και για τα πρωταθλήματα υποδομών Κ19, Κ17 και Κ15.

Απομένει δε, να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι επίσης είναι πιθανό απέχουν από τα γήπεδα για το διάστημα μέχρι τις 22 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Η ανακοίνωση:

Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14,15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή μέχρι και την 22/3/2020.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία