Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Αναβολή και για τον ΑΟΛ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην αναστολή όλων των Εθνικών και Πανελλήνιων πρωταθλημάτων προχώρησε την Τετάρτη η ΕΟΠΕ.

Με ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία της Πετοσφαίρισης έκανε γνωστό πως δεν θα διεξαχθεί κανένα παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες, για λόγους δημόσιας υγείας.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει ασφαλώς τον ΑΟ Λαμίας, που θα αναγκαστεί να μείνει χωρίς παιχνίδια σε ένα διάστημα που έδειχνε να ρολάρει. Δεν παύει ωστόσο να προέχει η υγεία και η πρόληψη για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες, ΑΟΛ αναμένεται να αναβάλει και τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομών του.

Η ανακοίνωση:

Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίζει την αναστολή διεξαγωγής από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π..

Όσο αφορά τα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα.

Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα