Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Ο κορωνοϊός… φρενάρει τις ακαδημίες του Έσπερου!

Την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών του, τουλάχιστον για τις επόμενες 14 ημέρες, ανακοίνωσε ο Έσπερος Λαμίας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε πως θα εναρμονιστεί με την απόφαση της Κυβέρνησης και του Δήμου Λαμιέων, αναφορικά με το κλείσιμο των σχολείων, για λόγους δημόσιας υγείας.

Κατ’ επέκταση οι προπονήσεις και οι αγώνες των επόμενων δύο εβδομάδων για όλα τα τμήματα υποδομής αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση:

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, για την αναστολή της λειτουργίας εκπαιδευτικών μονάδων όλων των βαθμίδων και την σημερινή επίσημη ανακοίνωση του ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ για την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών κλειστών γυμναστηρίων και σχολικών αιθουσών, όπου εκτελούνται Αθλητικές Δραστηριότητες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήμα καλαθοσφαίρισης, μετά από έκτακτο συμβούλιο αποφάσισε:

ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 για διάστημα 14 ημερών, με μοναδικό γνώμονα την πρόληψη και προστασία της υγείας των αθλητών μας.

Ευελπιστούμε την κατανόηση όλων των νεαρών αθλητών και των γονέων τους ,για την συγκεκριμένη απόφαση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί τα γεγονότα και θα ενημερώνει με επίσημες ανακοινώσεις, για κάθε νέα εξέλιξη που θα αφορά τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα