Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Οι σκέψεις για πλέι-οφ και πλέι-άουτ

Την ώρα που όλος ο πλανήτης έχει «παγώσει» με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα θύματα που αφήνει πίσω του, στη Super League εξετάζουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν για τα πλέι-οφ. Εφόσον βέβαια καταστεί δυνατό να παιχτεί κάποια στιγμή μπάλα.

Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα και κατ’ επέκταση αυτή τη στιγμή δεν πέφτει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να έχουν δράση. Μάλιστα, στο συνεταιρισμό θεωρούν πως αν καταφέρουν να ξανά πατήσουν χορτάρι αυτό θα γίνει μετά τα μέσα Μαΐού. Μέχρι τότε όμως, θα γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το καλεντάρι της σεζόν. Άλλωστε εκκρεμούν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την τηλεδιάσκεψη που θα κάνει η UEFA την προσεχή Τρίτη. Όταν και θα αποφασιστεί η τύχη του Euro. Τα σενάρια είναι δύο, είτε να μεταφερθεί για το χειμώνα, είτε για το επόμενο καλοκαίρι. Εφόσον συμβεί ένα από αυτά τα δύο, τότε στη Λίγκα έχουν έτοιμο το πλάνο τους για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», αυτό που μελετάνε είναι τα μίνι-πρωταθλήματα να ξεκινήσουν μετά τα μέσα Μαΐου. Από τη στιγμή που θα μετατεθεί η διεξαγωγή του Euro, θα υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί το καλεντάρι της σεζόν. Επομένως -με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές- το σενάριο τα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο Ιούνιο, είναι εφικτό.

Είναι σαφές ωστόσο, πως στη διοργανώτρια δεν θα βάλουν σε κίνδυνο καμία ζωή για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Επομένως, όλα τα παραπάνω θα ισχύουν εφόσον η κατάσταση το επιτρέψει να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι