
Στην απόφαση της διατήρησης της αναστολής των πρωταθλημάτων υπό την αιγίδα της, προχώρησε την Παρασκευή το βράδυ η ΕΟΠΕ.
Με την κατάσταση στη χώρα μας μόνο ξεκάθαρη να μην είναι και ως μέτρο αποφυγής της διάδωσης του νέου κορωνοϊού, η Ομοσπονδία του βόλεϊ πήραν την απόφαση της διατήρησης του… παγώματος των διοργανώσεων υπό την αιγίδα της.
Μεταξύ αυτών και η Pre League, στην οποία συμμετέχει ο ΑΟ Λαμίας.
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη έκτακτη κατάσταση και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα την διατήρηση της αναστολής όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας και την αναβολή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.
Η Ε.Ο.ΠΕ. θα παρακολουθεί τα δεδομένα που δημιουργούνται καθημερινά και θα ενημερώνει αντίστοιχα τους φορείς του αθλήματος.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το έγγραφο αίτημα της Λαμίας στην ΕΠΟ για τον ημιτελικό!
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
- Σιδηρόπουλος στον ημιτελικό με ΠΑΟΚ
- Δεδομένα βελτιωμένη, κριτήριο το ματς με ΟΦΗ
- Πρώτος ημιτελικός μόνο με Λαμιώτες!
- Συνεχίζει με Παντελίδη παρά τις φήμες!
- «Διώχνουν» Παντελίδη και «φέρνουν» Σπανό
- Μικρότητες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού
- Πήρε χρόνο ο Τόσιτς στην Λεωφόρο
- Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα»