Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Ψαλίδι» 30% στους μισθούς των παικτών!

Το θέμα ενδεχόμενης μείωσης στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, θα είναι από εκείνα που θα συζητηθούν την προσεχή Πέμπτη (2/4) στην τηλεδιάσκεψη των μελών του ΔΣ της Super League 1.

Το τι θα συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και πότε είναι εφικτό να συνεχιστεί -αν συνεχιστεί- είναι το πρώτο θέμα που θα πέσει στο τραπέζι, όταν τα μέλη της διοργανώτριας θα συναντηθούν μέσω… τεχνολογίας μεθαύριο.

Ωστόσο, εξίσου σημαντική συζήτηση είναι και αυτή των συμβολαίων. Έχει απασχολήσει όλο το προηγούμενο διάστημα και θα συζητηθεί. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» κάνει λόγω για «ψαλίδι» στους μισθούς παικτών και προπονητών ύψους 30% για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο. Αυτό, με δεδομένο πως αυτούς τους μήνες θα κρατήσει η αναστολή της αγωνιστικής δράσης.

Βέβαια, τα μέλη της Λίγκας γνωρίζουν πως θα υπάρξουν αντιδράσεις και για αυτό θα προσπαθήσουν όποια απόφαση παρθεί, να παρθεί σε συνεννόηση με τον ΠΣΑΠ, ούτε ώστε η μείωση των μισθών να γίνει συλλογικά και όχι σε κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι