Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ικανοποίηση στο μέτρο του δυνατού…

Η φυσική κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετά το πέρας της καραντίνας, είναι ένας από τους μεγάλους «πονοκεφάλου» των ομάδων. Στο μέτρο του δυνατού ωστόσο, στη Λαμία υπάρχει ικανοποίηση για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου.

Προφανώς μετά από ένα μήνα χωρίς προπονήσεις και παιχνίδια, είναι αδύνατο να μιλάμε για φυσική κατάσταση στο 100%. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» ακολουθούν κατά γράμμα το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί και μέχρι στιγμής, το τεχνικό τιμ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα.

Πριν οι ποδοσφαιριστές κλειστούν -όπως όλοι μας- στα σπίτια τους, οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ τους μοίρασαν τα ειδικά gps που διαθέτει η ομάδα μας, ώστε να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους.

Και είναι γεγονός πως αυτό που προκύπτει από τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία, είναι πως άπαντες ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί. Κάτω από όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες, είναι η αλήθεια.

Προς το παρόν δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παικτών που απέχουν, γεγονός που σαφώς από την ομάδα μας λαμβάνουν ως θετικό. Μάλιστα, άτομα από το τεχνικό τιμ έχουν επιφορτιστεί προκειμένου να ελέγχουν αρκετά συχνά τα gps, για να διαπιστώνουν τις επιδόσεις και την κατάσταση των «κυανολεύκων».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία