Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Οι αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης

Μπορεί απόφαση για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ή όχι να μην πάρθηκε, ωστόσο η Super League 1 αποφάσισε ομόφωνα το απόγευμα της Πέμπτης την παράταση της αναστολής μέχρι τουλάχιστον και τις 24 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα δεν θα έχουμε πρωτάθλημα μέχρι και τα τέλη του μήνα.

Από εκεί και πέρα, συμφωνήθηκε και συστάθηκε ομάδα εγασίας, όπου επιφορτίστηκε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και επιπτώσεις της πανδημίας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι