Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έβαλαν το… λιθαράκι τους και οι παίκτες της Λαμίας!

Χρηματικό ποσό στον χθεσινό Τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ κατέθεσαν οι παίκτες της Λαμίας, συμβάλλοντας και αυτοί από την πλευρά τους στο σπουδαίο έργο του Συνδέσμου τους.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών -σε συνεργασία με την ιστοσελίδα «Gazzetta.gr» διοργάνωσαν για περισσότερες από πέντε ώρες το βράδυ της Παρασκευής, τηλεμαραθώνιο με σκοπό να μαζευτούν χρήματα και να παραχωρηθούν όλα για αγορά ιατρικού υλικού και για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού της χώρας. Σε μια προσπάθεια και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους να συμβάλουν με τον τρόπο τους στο ηρωικό και δοκιμαζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η προσπάθεια αυτή βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Όχι μόνο σε ανθρώπους του αθλητισμού, αλλά και σε «επώνυμους», οι οποίοι προσέφεραν ποσά. Συνολικά 65 ποδοσσφαιριστές συμμετείχαν, ανάμεσα τους και οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία.

Τους τελευταίους εκπροσώπησε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος γνωστοποίησε πως οι «κυανόλευκοι» συγκέντρωσαν μεταξύ τους ένα ποσό για να το παραχωρήσουν.

Πάντως, πέραν των αρκετών παικτών που συμμετείχαν, αίσθηση προκάλεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία σε μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση, προσέφερε 100.000€. Άλλες 12.000 δε, έδωσαν οι παίκτες των Πειραιωτών.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία