Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Δεν θα γλιτώσουμε την οριστική διακοπή»!

Την θετική του απόψη στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του φετινού πρωταθλήματος, εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε χθες στην εκπομπή «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας.

Αφού λοιπόν εκτίμησε πως για φέτος είναι δύσκολο να αποφύγουμε την οριστική διακοπή, σχολίασε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει αναδιάρθρωση. Εστίασε δε, στα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις «μικρομεσαίες» ομάδες.

Αναλυτικά:

Για την τηλεδιάσκεψη και την παράταση που δόθηκε έως τις 24 Απριλίου: «Κάποιες από τις 14 ομάδες είχαμε αυτή την άποψη, χωρίς να διαφωνούμε με την οριστική διακοπή. Έπρεπε πρώτα να δούμε τι θα κάνει η UEFA, ποιες οδηγίες θα δώσει και μετά να αποφασίσουμε. Αυτό που φαίνεται, όμως, είναι ότι δεν θα γλιτώσουμε την οριστική διακοπή για φέτος».

Για το αν είναι υπέρ της διακοπής: «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν τελείωσε ο τελευταίος κύκλος του πρωταθλήματος. Αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, είναι δύσκολο να παίξουν οι παίκτες ποδόσφαιρο φέτος. Άνθρωποι είναι και αυτοί».

Για το αν αξίζει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Για μένα θα είναι αλλοιωμένο. Δεν θα μπορούν οι παίκτες να παίξουν όπως μπορούν. Οι ομάδες θα μπουν να παίξουν για πλάκα, αυτό πιστεύω».

Για την αναδιάρθρωση: «Πιστεύω ότι οι πιο πολλές ομάδες θέλουμε την αναδιάρθρωση. Για μένα το σωστό θα ήταν να γίνουν οι ομάδες 16. Το θέμα είναι οικονομικό. Πολλές ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πού θα βρεθεί αυτό; Πώς θα υποστηριχτεί όλο αυτό οικονομικά; Μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη κουβέντα όλες οι ομάδες. Δεν ξέρω πόσες θα συμμετέχουν του χρόνου».

Για τις περικοπές: «FIFA και UEFA κάνουν διάφορα σχέδια. Εμείς οι μικρομεσαίες ομάδες είμαστε στραγγαλισμένες. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσουμε την επόμενη ημέρα. Σίγουρα θα υπάρξουν μειώσεις. Κανένα επάγγελμα δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την οικονομική λαίλαπα. Αυτά θα πέσουν στο τραπέζι και μαζί με τους παίκτες και τον ΠΣΑΠ θα βρούμε τη χρυσή τομή. Στο ποδόσφαιρο η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη. Ειδικά για εμάς τις μικρές ομάδες εξαρτάται από τις επιχειρήσεις μας και τους χορηγούς. Εμείς οι επιχειρηματίες θα πρέπει να βοηθήσουμε αλλού τώρα, υπάρχουν άλλες ανάγκες».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία