Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«UEFA και FIFA ασχολούνται με το χρήμα»!

Πολύ προβληματισμένος αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει αγωνιστική δράση ξανά για τη φετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95.5 FM», όπου και εξέφρασε για άλλη μια φορά τις επιφυλάξεις του με το ενδεχόμενο να παιχτεί μπάλα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Τόνισε πως είναι πιθανό το σενάριο -ακόμα κι αν συνεχιστεί η σεζόν- κάποιοι ποδοσφαιριστές να επιθυμούν να αποχωρήσουν, όπως επίσης να έχουν συμφωνήσει με άλλους συλλόγους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην οικονομική «αφαίμαξη» που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ.

Αρχικά και αναφερόμενος στο… ταμείο της επόμενης σεζόν είπε: «Κάθε μέρα ματώνουμε. Τι να βάλεις στην άκρη; Κάθε μέρα πάμε πίσω. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα δεν το είχαν υπολογίσει πολλοί».

Όσο για την πιθανότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο, τόνισε: «Μας προβληματίζει. Κάποιοι παίκτες μπορεί να θέλουν να φύγουν. Πώς θα μπουν να παίξουν; Εάν θέλουν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα; Είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούλιο. Η UEFA και η FIFA είναι οργανισμοί που ασχολούνται με τα χρήμα. Μια μικρή ΠΑΕ δεν σκέφτεται όπως εκείνοι. Ας παίξουν εκείνοι. Η άποψη μου ήταν να πάνε σε διακοπή αλλά να δούμε εάν θα υπάρξει κάποιο βιώσιμο μέτρο από τις ομοσπονδίες».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία