Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Σενάριο με… «κουτσουρεμένα» πλέι-οφ!

Από τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι, στη Super League 1 είναι υποχρεωμένοι να έχουν στο μυαλό τους όλα τα σενάρια. Ένα από αυτά λοιπόν, είναι να γίνουν τα πλέι-οφ κανονικά και η σεζόν να μην διακοπή.

Σε αυτή την περίπτωση, μια από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι, είναι να γίνει προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθούν οι πολλές μετακινήσεις, έτσι ώστε να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η υγεία των αποστολών των ομάδων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», σε αυτή την εναλλακτική όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα γίνουν σε ουδέτερες έδρες εντός Αττικής. Η διοργανώτρια αρχή δε, θα είναι εκείνη που θα παρέχει στους συλλόγους εκτός λεκανοπεδίου όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να εγκατασταθούν για το διάστημα που θα χρειαστεί στην πρωτεύουσα και να κάνουν κανονικά προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα υπάρξει δράση, με τις ομάδες να είναι διατεθειμένος να προχωρήσουν σε οριστική διακοπή, την ώρα που UEFA και FIFA έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμία ροτς είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι