Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αυγενάκης: «Πιθανό να διακοπούν τα ερασιτεχνικά»

Η οριστική διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων είναι το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «Ράδιο Λασίθι», όπου αναφέρθηκε στον αθλητισμό και πόσο αυτός επηρεάζεται από τον κορωνοϊό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, σχολίασε πως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου είναι πιο πιθανό να μην συνεχίσουν.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως όποια απόφαση παρθεί, θα παρθεί σε συνεννόηση με την ΕΠΟ και τις Ενώσεις.

Συγκεκριμένα, όταν η κουβέντα πήγε στα ερασιτεχνικά, ο κ. Αυγενάκης σχολίασε: «Σε ό,τι αφορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εξελίσσεται ήδη μια συζήτηση από πλευράς ΕΠΟ, που έχει και την τελική ευθύνη. Για μας, οτιδήποτε κι αν γίνει, πρέπει να γίνει σε συνεννόηση.

Δεν θ’ αρνηθούμε το παραμικρό είτε αφορά τη διακοπή των πρωταθλημάτων ή την συνέχιση τους. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να προχωρήσουμε μονομερώς και να πάρουμε κάποια απόφαση, που να την επιβάλουμε. Άλλωστε αυτή η προσπάθεια θέλει πολλούς, άρα το να συνεχιστεί ή να μη συνεχιστεί ένα πρωτάθλημα πρέπει να υπάρχει συναίνεση των πολλών.

Ο,τι κι αν αποφασιστεί θα γίνει σε συνεννόηση. Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι το πιο πιθανό να μην προχωρήσουν, αλλά και αυτό με μια μικρή επιφύλαξη».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι