Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Πλάνο για επανέναρξη στα τέλη Ιούνη

Το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να κάνει και πάλι σέντρα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. Εφόσον βέβαια δεν οδηγηθούμε σε οριστική διακοπή.

Όπως η εφημερίδα «Sportday» γράφει το Σάββατο, στη Super League 1 ζυγίζουν όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του να παιχτεί ποδόσφαιρο όταν θα λήξει η καραντίνα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Δεδομένα, μέχρι και τις 10 Μαΐου οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές. Πράγμα που σημαίνει πως μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για ποδόσφαιρο. Στο καλό σενάριο ωστόσο -τα μέτρα να ελαφρύνουν μέχρι εκείνο το διάστημα- τότε από τη διοργανώτρια αρχή θεωρούν πως είναι ασφαλές οι προπονήσεις των ομάδων να έχουν ξεκινήσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Εάν αυτό συμβεί, τότε θα μπορούμε να ξανά δούμε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα. Σε μια ημερομηνία γύρω στις 20 Ιουνίου δηλαδή, με την προοπτική πάντα, οι διοργανώσεις όλες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Εφόσον όλα τα παραπάνω καταστούν δυνατά να συμβούν, τότε οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν διακοπές τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου, για να ξεκινήσει η προετοιμασία των ομάδων για τη νέα σεζόν μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Όλα αυτά πάντως, παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι