Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν σήμερα: 6 χρόνια από τον «χαμένο» τελικό με Κύμη! (pics&vids)

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Δευτέρα, από το σπουδαίο παιχνίδι της Λαμίας με την Κύμη στο ΔΑΚ. Ένα από τα ματς σταθμούς στην ιστορία της ομάδας μας, πριν επιστρέψει στη Β’ Εθνική του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 35 χρόνια απουσίας.

Ήταν 13 Απριλίου του 2014, όταν οι «κυανόλευκοι» φιλοξένησαν την ομάδα της Εύβοιας στο «πύρινο» ΔΑΚ για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Μπροστά σε περισσότερους από 2.500 φιλάθλους, η ομάδα μας ήθελε νίκη για να «καπαρώσει» την πρωτιά τρεις στροφές πριν το τέλος. Και μπορεί το τελικό 0-0 να μην της το επέτρεψε, ωστόσο τη διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ακολουθούσε και άφηνε τους Ευβοιώτες εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Τίμο Καβακά στον πάγκο του, ο ΠΑΣ Λαμία ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σπατάλησει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε «κατέβει» για να μην δεχθεί γκολ και φάνηκε ελάχιστα.

Η σύνθεση της Λαμίας (Τίμος Καβακάς): Πουρής, Παπαστεργίου (67′ Θωμόπουλος), Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (88′ Αντωνίου), Λεμά, Μοκάκε, Κιπτίου (63′ Διαμαντίδης).

Αυτό που ωστόσο μένει περισσότερο σε όλους μας από εκείνο το παιχνίδι, ήταν το πανηγυρικό κλίμα που υπήρχε στο ΔΑΚ. Μια κερκίδα που θύμιζε τη Λαμία των περασμένων δεκαετιών, να… βράζει και να αποτελεί πραγματικά τον 12ο παίκτη.

Θυμηθείτε μέσω του φωτορεπορτάζ και των βίντεο του Lamia Ole, κάποιες από τις στιγμές στο ΔΑΚ την 13η Απριλίου του 2014:

 

 

 

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία