Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αυγενάκης: «Να ολοκληρωθεί… όπως να’ ναι»!

Θετικός στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έστω κι αν χρειαστεί να γίνουν τα απολύτως τυπικά, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Νέα Τηλεόραση» και σχολίασε την αισιοδοξία του πως το σενάριο να έχουμε και πάλι δράση φέτος είναι εφικτό.

Σχολίασε δε, πως αν χρειαστεί τα παιχνίδια θα γίνουν εντελώς τυπικά, κεκλεισμένων και όχι απαραίτητα στις έδρες των ομάδων, ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές απώλειες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Βέβαια, για να ισχύσει κάτι τέτοιο, μετέφερε τις εξελίξεις μετά τις αποφάσεις της UEFA.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι