Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν σήμερα: Ομόφωνα… «Αθανάσιος Διάκος»!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων, το οποίο ενέκρινε ομόφωνα την ιστορική αλλαγή ονόματος του ΔΑΚ σε «Αθανάσιος Διάκος».

Οι διαδικασίες προχωράνε και απομένει το τυπικό κομμάτι, για την επίσημη αλλαγή ονοματοδοσίας του γηπέδου, στις 17 Απριλίου του 2019 ωστόσο, ο Δήμος περνούσε και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία τη συγκεκριμένη πρόταση.

Διάφορα γραφειοκρατικά θέματα είχαν παρακολλήσει τη διαδικασία -και εξακολουθούν, κυρίως εξαιτίας των Επιτροπών που έχουν συσταθεί και των ενστάσεων του κατά πόσο αυτές είναι αρμόδιες να επιληφθούν του θέματος. Δεδομένου ωστόσο πως άπαντες συμφωνούν για την αλλαγή του ονόματος, σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι διαδικασίες για την αλλαγή ονόματος.

Υπενθυμίζεται πως την πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε φέρει ο Τάκης Συλεούνης, ενώ ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Φώσκολος ήταν εκείνος χάρη στην επιμονή του οποίου το θέμα είχε πέσει στο τραπέζι και δεν είχε… παρακαμφθεί.

Δείτε παρακάτω τη συζήτηση της 17ης Απριλίου του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο:

 

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία