Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

«Έργο πνοής για τη Λαμία και τη νεολαία της»!

Ικανοποιημένος για την έκβαση της υπόθεσης του κλειστού κολυμβητηρίου, εμφανίστηκε μετά τις σημερινές εξελίξεις ο Πάνος Φώσκολος.

Σε επικοινωνία που είχε το Lamia Ole μαζί του, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα άθλησης έκανε λόγο για ένα έργο πνοής που αφένος δίνει τη δυνατότητα στην πόλη μας να αναλάβει την διοργάνωση μεγάλων διοργανώσεων και αφετέρου προσφέρει σημαντικές λύσεις με τους αθλητές του υγρού στίβου, που χρόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα στις προπονήσεις τους με τις υπάρχουσες δομές.

Παράλληλα, ο -μεταξύ άλλων- πρόεδρος του Ερασιτέχνη στάθηκε στο γεγονός πως η χρηματοδότηση του έργου είχε εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος υπό την διοίκηση του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, με αντιπεριφερειάρχη τον σημερινό Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φώσκολος είπε: « Ένα έργο πνοής που θα δώσει τη δυνατότητα στη Λαμία να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις και κυρίως θα προσφέρει λύσεις στις ανάγκες της νεολαίας για άθληση, παίρνει σάρκα και οστά. Παρά τις αντιξοότητες, με σωστό προγραμματισμό και προετοιμασία, η δημοτική αρχή προχωρά το νέο “Σπίτι” του Υγρού Στίβου δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις αθλητικές υποδομές και αναδεικνύοντας την πόλη μας. Ένα έργο που η χρηματοδότησή του εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια επί ημερών Κώστα Μπακογιάννη με Αντιπεριφερειάρχη, τον σημερινό Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραϊσκο. Ένα έργο αφιερωμένο στη νεολαία, στους δημότες, στην ίδια τη ζωή».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα