Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026

Σαν σήμερα: Η πρώτη παραμονή! (vids)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ
Σαν σήμερα: Η πρώτη παραμονή! (vids)

Δύο χρόνια από την εξασφάλιση της δεύτερης διαδοχικής της παρουσίας στη Super League κλείνει σήμερα η Λαμία.

Στις 24 Απριλίου του 2018, η ομάδα μας υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα γεμάτο ΔΑΚ και επιβλήθηκε με σκορ 2-1, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία, στο περιθώριο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Επιτυχία που πανηγυρίστηκε δεόντος από τον κόσμο, με τους «κυανόλευκους» μέχρι το σημείο εκείνο να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για την σωτηρία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης για τον ΠΑΣ Λαμία ο Πίτι που με ένα πανέμορφο γκολ στο 45′ είχε βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα, καθώς στο 62′ από δική του εκτέλεση φάουλ ο Όμο είχε διπλασιάσει τα τέρματα για τη Λαμία. Το μόνο που είχαν καταφέρει οι Γιαννιώτες, ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Χαλκιαδάκη στο 77′.

Η σύνθεση της Λαμίας (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκολής, Πριντέτα (52′ Ακόστα), Όμο, Τσαπρούνη, Πίτι (89′ Άντρονικ), Τσούκαλος, Βιάνα (65′ Μπούντνικ)

Θυμηθείτε τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του ματς:

 

Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ακολούθησε το LamiaOle

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Γράψε σχόλιο

Δεν χρειάζεται εγγραφή. Το email σου δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο. Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού και την πολιτική απορρήτου.