Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Κουμπούρας: «Πρέπει να τελειώσει εδώ το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση του πως το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ δεν θα πρέπει να συνεχιστεί, εξέφρασε ο Κώστας Κουμπούρας.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Λαμίας μίλησε στο «stereabasket.gr» για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τη συνέχιση, ή όχι των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο ίδιος υποστήριξε πως για το επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑΣΕ το ιδανικό είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα και να ανέβουν οι ομάδες που βρίσκονται σε θέσεις ανόδου αυτή τη στιγμή. Αιτιολόγησε την άποψη του σχολιάζοντας πως είναι αδύνατο να μην… πειραχτούν οι ισορροπίες όταν μιλάμε για ερασιτέχνες αθλητές που θα αναγκαστούν να αγωνιστούν το καλοκαίρι.

Παράλληλα, επισήμανε πως το ορθό θα ήταν να μην υποβιβαστεί κανένας σύλλογος και να γίνει αναδιάρθρωση, προκειμένου οι αδικίες που δεδομένα θα υπάρξουν να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει στο σημείο που διακόπηκε και η άποψή μου δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα μου στο σημείο της διακοπής ήταν πρώτη. Το ίδιο θα έλεγα σε όποια βαθμολογική θέση και αν ήμασταν. Δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι πρωταθλήματα. Θα υπάρξουν παίκτες που θα φοβούνται να αγωνιστούν. Η γνώμη μου είναι να μην συνεχιστούν, να ανέβουν αυτοί που είναι στις πρώτες θέσεις και να μην υποβιβαστεί κανένας, να γίνει μια αναδιάρθρωση. Δεν μπορείς να ρίξεις μια ομάδα κατηγορία χωρίς να έχει τελειώσει η σεζόν. Κανένας δεν θα έπεφτε αμαχητί, όλοι θα προσπαθούσαν μέχρι τέλους. Πιστεύω πως πρέπει να ψάξουμε να βρούμε το λιγότερο κακό, σίγουρα θα υπάρξουν αδικίες αλλά να είναι οι λιγότερες δυνατές».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα