Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ομόφωνο «ναι» του Δήμου για την επέκταση!

Ομόφωνα πέρασε χθες Τρίτη, από το Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων η πρόταση για ένταξη της επέκτασης του στεγάστρου του ΔΑΚ στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Όλοι οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου «χειροκρότησαν» τις ενέργειες που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή, προκειμένου αφενός να προχωρήσει το έργο και να εξυπηρετηθεί ο ΠΑΣ Λαμία και αφετέρου να μην επιβαρυνθεί το ταμείο του Δήμου.

Μάλιστα, ο Νίκος Σταυρογιάννης σχολίασε πως σχετικές ενέργειες είχε κάνει και η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ ούτως ή άλλως είχε δρομολοηγηθεί η επέκταση του στεγάστρου με χρήματα που θα δεσμεύονταν από τα δημοτικά τέλη. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει η δυνατότητα το έργο να πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη του Δήμου, άπαντες συμφώνησαν και έδωσαν και τυπικά το πράσινο φως.

Έτσι, ξεπεράστηκε ένας ακόμα γραφειοκρατικός σκόπελος για την ολοκλήρωση του στεγάστρου. Υπενθυμίζεται δε, πως το έργο έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει τον Μάιο του 2021, ώστε να μην επιβαρύνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία