Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Τους πρότειναν περικοπές 25-33%!

Ομόφωνη απόφαση να προχωρήσουν σε μείωση των συμβολαίων ύψους 25-33%, φέρονται να έχουμε πάρει οι ΠΑΕ της Super League 1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν ομόφωνα να συζητηθεί η συγκεκριμένη μείωση. Μάλιστα, συστάθηκε μια ομάδα εργασία, προκειμένου να κάνει επαφή με τον ΠΣΑΠ και να τον ενημερώσει σχετικά.

Για το λόγο αυτό, το Σάββατο υπήρξε νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων, στην οποία συμμετείχαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Εκεί, έπεσε στο στο τραπέζι η οριστική πρόταση για μείωση 25% σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρωτάθλημα και μείωση 33% σε περίπτωση που διακοπεί. Στη συζήτηση συμμετείχαν μάλιστα και το ΔΣ του ΠΣΑΠ (Γιώργος Μπαντής, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Σάββας Τσαμπούρης, Θανάσης Παντελιάδης και Χρήστος Αλμπάνης), μαζί με δύο δικηγόρους, καθώς και εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Η πλευρά των ποδοσφαιριστών έδειξε διάθεση συνεργασίας, αναγνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση. Ζήτησε ωστόσο μικρή διορία, καθώς θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ εξέφρασε την απορία της αναφορικά με το ύψος των περικοπών, καθώς στο σενάριο μη διακοπής θα χρειαστεί να δουλέψουν δύο μήνες παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να ξανά συζητηθεί το θέμα. Αμφότεροι πάντως, δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κατάσταση και να έχουν τη διάθεση να βρεθεί μια λύση.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι