Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Λαμιώτικη εκπροσώπηση στην ομάδα εργασίας

Με παρουσία του εκπροσώπου της Λαμίας, θα διαπραγματευτεί η Super League 1 με την ΠΣΑΠ για τα συμβόλαια των παικτών και τις ενδεχόμενες μειώσεις τους.

Όπως επίσημα ανακοίνωσε η Λίγκα, ο εκπρόσωπος της ομάδας μας στην διοργανώτρια αρχή και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Τσικνής θα μετέχει στο working group που έχει συσταθεί για τις συζητήσεις.

Αυτό, καθώς μαζί με τον εκπρόσωπο του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη κατέλαβαν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών της ομάδας εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΣΑΠ μετά από εκτενέστατη κουβέντα με τους αρχηγούς των ομάδων, αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την πρόταση για μείωση των συμβολαίων μέχρι και 35% σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εκ νέου από μηδενική βάση.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League ενημερώθηκαν οι ΠΑΕ-Μέλη για τη διαπραγμάτευση με τον Π.Σ.Α.Π. και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Οι ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ ΟΦΗ, δια των εκπροσώπων τους κ.κ. Τσικνή και Πουρσανίδη, θα μετέχουν στην ομάδα εργασίας (working group) της Super League, στη θέση των παραιτηθέντων μελών.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία