Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Θα επέστρεφα έστω και για ένα 6μηνο»!

Το όνομα του προκαλεί ντελίριο στον κόσμο της Λαμίας και τα… αισθήματα είναι αμοιβαία όσον αφορά την περίπτωση του Πίτι.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να τονίζει την αγάπη του για την ομάδα και την πόλη μας. Και το έκανε και την Πέμπτη!

Μιλώντας μέσω Instagram με τον Λαμιώτη δημοσιογράφο Βασίλη Τεμπέλη, ο Πίτι επανέλαβε την αγάπη του για τους «κυανόλευκους». Δεν είχε κανέναν ενδοιασμό δε, να δηλώσει πως δεν θα το σκεφτόταν ιδιαίτερα αν είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία. Και το έκανε πολλές φορές..

Ξεκινώντας την κουβέντα και μιλώντας για τους τελευταίους του ποδοσφαιρικούς σταθμούς, ο έμπειρος χαφ όταν αναφέρθηκε στη Λαμία ήταν… απλός και κατανοητός. «I love Lamia (σ.σ. Αγαπάνω τη Λαμία)», είπε, για να συμπληρώσει αργότερα και μετά από πολλά μηνύματα που τον καλούσαν να επιστρέψει στην ομάδα μας: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στο μέλλον. Θα ήθελα όμως να επιστρέψω στη Λαμία. Αν κάποια στιγμή επέστρεφα στην Ελλάδα, αυτή θα ήταν η προτεραιότητα μου. Έστω και για έξι μήνες θα μπορούσα να προσφέρω».

Παράλληλα, σχολίασε την καθημερινότητα του τις δύο φορές που έχει ζήσει στην πόλη μας. «Τον περισσότερο χρόνο τον περνούσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, είχα πολύ χρόνο στο σπίτι μου και στο Vento (σ.σ. καφετέρια κοντά στην Καμαρίτσα)», είπε γελόντας.

Μέσω μηνυμάτων, στην κουβέντα συμμετείχε και ο Ανέστης Αναστασιάδης, για τον οποίο ο Πίτι είχε μόνο καλά λόγια να πει. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Ανέστης είναι ένας μεγάλος αρχηγός. Πέρα από ποδοσφαιριστής είναι πολύ ευθείς άνθρωπος και πάντα το εκτιμάω αυτό. Είναι ξεκάθαρος και ντόμπρος».

Αναφορικά με την κατάσταση στην Ισπανία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο 38χρονος έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα και τα μέτρα που πάρθηκαν. «Άργησε να πάρει μέτρα η Ισπανία. Ειδικά σε σχέση με την Ελλάδα που έδρασε πολύ γρήγορα και το περιόρισε».

Στην κουβέντα φυσικά, εκτός από φίλους της Λαμίας συμμετείχαν και εκείνοι της Ράγιο Βαγεκάνο. Σε σχετική ερώτηση του Βασίλη Τεμπέλη μάλιστα, ο Πίτι εξέφρασε την επιθυμία του μετά το τέλος της καριέρας του να αναλάβει πόστο προπονητή στους Μαδριλένους. «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή ως προπονητής στη Ράγιο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

1 Comment

1 Comment

  1. ΕΥΘΥΤΗΣ

    17/05/2020 at 3:45 μμ

    Ο Πίτι με Αραβίδη & τα υπόλοιπα παιδιά, θα μας έβγαζαν στην Ευρώπη!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία