Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μια από τα ίδια! Μπλέκουν Λαμία και Ηρακλή!

Έχει ακουστεί πολλάκις από τη στιγμή που η Λαμία ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες και φαίνεται πως θα απασχολήσει και φέτος. Για μια ακόμα φορά ο Τύπος «εμπλέκει» την ομάδα μας στις προσπάθειες συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά -όπως ξανά στο παρελθόν- πρόκειται για τον Ηρακλή, που σύμφωνα με δημοσίευμα εξετάζει τις προοπτικές του για επιστροφή με… πλάγιο τρόπο στη Super League 1. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Sportime», οι Θεσσαλονικείς μεταξύ άλλων εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς των εταιρικών στοιχείων του ΠΑΣ Λαμία, ενώ αναφέρονται και επαφές με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και το όνομα του ΝΠΣ Βόλου, με τον οποίο ωστόσο δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον «Γηραιό». Παράλληλα, τονίζεται πως ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας εξετάζει λύσεις και από τη Super League 2.

Είναι δεδομένο πως για τέτοιου είδους δημοσιεύματα, η Λαμία είναι… βούτυρο στο ψωμί. Μιλάμε για έναν από τους πιο «νοικοκυρωμένους» επαρχιακούς συλλόγους της Ελλάδας, χωρίς χρέη και με οργάνωση. Βέβαια, τα παραπάνω δεδομένα, κάθε άλλο παρά ένδειξη πως υπάρχει προοπτική εξαγοράς του ΑΦΜ της είναι.

Άλλωστε, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει δείξει πολλές φορές στην πράξη, πως δεν θα αφήσει την ΠΑΕ έρμαιο στα χέρια τρίτων. Ακόμα κι όταν αποφασίσει να αποχωρήσει, έχει δεσμευτεί πως θα διασφαλίσει το αύριο της ομάδας…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία