Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανησυχία για το οικονομικό

Οι ομάδες της Super League 1 -μαζί τους και η Λαμία– ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην ενεργό δράση μετά από περίπου δυόμιση μήνες απραξίας. Κι αν το αγωνιστικό είναι το ένα κομμάτι που απασχολεί ιδιαίτερα, στις ΠΑΕ ανησυχία προκαλεί και το οικονομικό. Η «χασούρα» που θα φέρει η αναγκαστική διακοπή, καθώς και το κατά πόσο θα είναι βιώσιμες στο εξής.

Λίγο – πολύ τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου το περασμένο Σάββατο στις δηλώσεις του. Και η αλήθεια είναι πως οι «κυανόλευκοι» προβληματίζονται πολύ για την επόμενη ημέρα.

Γενικότερα ο ΠΑΣ Λαμία πέραν του τηλεοπτικού, βασιζόταν μέχρι σήμερα σε χορηγίες επιχειρήσεων της περιοχής μας. Είναι δεδομένο πως στη μετά – κορωνοϊό εποχή, οι τελευταίες θα περιορίσουν τα έξοδα τους, πόσο μάλλον για διαφήμιση, πράγμα που σημαίνει πως οι πόροι για την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο περιορισμένοι.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ομάδας μας τονίζουν σε όλους τους τόνους την «καταστροφή» που θα φέρει το μέτρο των άδειων κερκίδων. Κι αυτό, διότι η Λαμία είναι ομάδα που βασίζεται στη δύναμη της στο γήπεδο της. Στα -έστω και περιορισμένα σε πολλές περιπτώσεις- εισιτήρια που κόβει στα εντός έδρας παιχνίδια.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που εξακολουθεί να είναι μετέωρο το τηλεοπτικό. Ο κ. Παπαϊωάννου ξεκαθαρίσε πως αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείρηση τα πράγματα για τους «μικρομεσαίους» συλλόγους θα είναι πολύ άσχημα. Ούτως, ή άλλως ο ΠΑΣ Λαμία τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν ο «αδικημένος» στα τηλεοπτικά συμβόλαια και στην ομάδα μας δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται πως και τη νέα σεζόν θα αναγκαστούν να διαπραγματευτούν χωρίς το «όπλο» της ομοφωνίας από τη Λίγκα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία