Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ώρα αποφάσεων στην Αταλάντη!

Η σεζόν μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, ωστόσο για την Αταλάντη κάθε άλλο παρά αποτυχημένη ήταν.

Η παρουσία των Λοκρών στη Γ’ Εθνική συνδυάστηκε από την σχετικά εύκολη παραμονή τους και μάλιστα βασιζόμενοι σε παιδιά από την Φθιώτιδα κατά κύριο λόγο. Ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα.

Για το λόγο αυτό, την ερχόμενη Τετάρτη ορίστηκε Γενική Συνέλευση. Εκεί θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”, με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και την ετοιμότητα του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με απόφαση του και σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του καταστατικού καλεί τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αταλάντης με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Εκλογή Τριμελούς Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Οικονομικός Ισολογισμός από 1/1/2019 έως 31/12/2019 και απαλλαγή της ευθύνης για τα μέλη του Δ.Σ. – Ψηφοφορία.
3. Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 – Ψηφοφορία.
4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Δ.Σ. από 1/1/2019 έως 31/12/2019 – Ψηφοφορία.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο καλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου της πόλης μας, να δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να συμπορευτούμε ώστε ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπως τα τελευταία χρόνια.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας