Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η αναδρομή του Ερασιτέχνη για τα 56α γενέθλια!

Με ένα λιτό αλλά γεμάτο ουσία δελτίο Τύπου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία ευχήθηκε την Δευτέρα τα δικά του «Χρόνια Πολλά» για τα 56 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων της ομάδας μας, το σωματείο κάνει μια σύντομη αναδρομή στα όσα μεσολάβησαν για να γίνουν οι «κυανόλευκοι» αυτό που είναι σήμερα. Εν συνεχεία δε, κάνει λόγο για τη δικαίωση του οράματος των ιδρυτών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ποδοσφαιρική ομάδα Αθλητικός Σύλλογος “Λαμία” ιδρύθηκε επίσημα την 1η Ιουνίου 1964. Αποτέλεσε την συγχώνευση αρχικά του Παμφθιωτικού και του Ολυμπιακού Λαμίας το 1962 με την επωνυμία Λαμιακός. Ο Λαμιακός μετονομάστηκε σε Α.Σ. Λαμία την 1-6-1964 και στις 7-10-1964 ο Α.Σ. Θερμοπύλαι, όπως είχε μετονομαστεί η Παλλαμιακή συγχωνεύτηκε με τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα για την πόλη της Λαμίας. Το 2012 μετονομάζεται σε Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964.

56 χρόνια μετά συνεχίζει να γράφει ιστορία αγωνιζόμενη στα σαλόνια της μεγαλύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα κάτι που ήταν το όραμα της παρέας επώνυμων Λαμιωτών που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της και σίγουρα καμαρώνουν βλέποντάς την από εκεί ψηλά που βρίσκονται οι περισσότεροι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΙΑ

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία