Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μόνο διαπιστεύσεις και με τα νέα… μέτρα!

Η επανέναρξη της Super League 1 γίνεται κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία δεν θα έχουν ισχύ μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός αυτού.

Μάλιστα, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (8/6) με τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τα μέτρα με τα οποία θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάθε Μέσο δικαιούται μία διαπίστευση, ενώ δεν θα λειτουργήσουν η Μεικτή Ζώνη και η Αίθουσα Τύπου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των Play-Out, ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός (Δευτέρα 8/6/2020, 20:00, ΔΑΚ Λαμίας), με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις (που θα εκδοθούν από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι) και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Ως εκ τούτου από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας)

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Όσα ΜΜΕ και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 12.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία