Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ικανοποίηση, δικαίωση και… 7η θέση!

Ικανοποιημένο για τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ, αλλά και δικαιωμένοι για τη δουλειά που έγινε στην καραντίνα είναι οι άνθρωποι της Λαμίας.

Είναι γεγονός πως στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων, οι «κυανόλευκοι» -έστω με τις συνθήκες που επικράτησαν- δεν σταμάτησαν να δουλεύουν. Βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και συνέχιζαν όπως μπορούσαν το πρόγραμμα μας. Αυτή η δουλειά που έγινε το προηγούμενο τρίμηνο, στον ΠΑΣ Λαμία θεωρούν πως είχε αποτέλεσμα την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο, όπου η ομάδα μας είχε πολύ σοβαρό πρόσωπο.

Ασφαλώς, με τη νίκη στην 1η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος, το ενδεχόμενο υποβιβασμού απομακρύνθηκε σημαντικά. Μαθηματικά ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο πολύ δύσκολα η ομάδα μας θα μπλέξει σε σενάρια στην… ουρά.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος έθεσε τον «πήχη». Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως η Λαμία έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» την 7η θέση. Και είναι γεγονός πως το θέλουν αυτό στο σύλλογο.

Οι «κυανόλευκοί» πιστεύουν πως αν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση των πλέι-άουτ, θα έχουν δικαιωθεί όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει. Την ίδια ώρα δε, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων υπάρχει και το σενάριο η 7η θέση να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία