Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Αταλάντης!

Σε… λειτουργία μπαίνουν και πάλι οι μηχανές στην Αταλάντη!

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης, τα μέλη του συλλόγου όρισαν τους υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Εν συνεχεία, θα πέσει άμεσα στο τραπέζι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, που θα βρει και πάλι τους Λοκρούς στη Γ’ Εθνική.

Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή Γενική Συνέλευση υπήρξε εκτενής κουβέντα για όλα τα τρέχοντας ζητήματα του συλλόγου, με σκοπό η νέα χρονιά να τον βρει έτοιμο για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17 Ιουνίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Αταλάντης παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου κ. Θεοφανόπουλου Βασιλείου μέλους του Δικηγορικού συλλόγου Λαμίας.

Ψηφίσθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός και ο ισολογισμός έτους 2019 και αναγνώσθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και η Γενική Συνέλευση απάλλαξε την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή από κάθε ευθύνη.

Συζητήθηκαν από τα μέλη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και οι ενέργειες που θα πρέπει να δρομολογηθούν για την στήριξη του ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Στη συνέχεια κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας που διενεργήθηκε εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Για το Δ.Σ. (Τακτικά μέλη)
1) Θεοφανόπουλος Γεώργιος
2) Τσακανίκας Κων/νος
3) Κυριαζής Ηρακλής
4) Σαμαράς Δημήτριος
5) Μπούτσικας Άγγελος
6) Θεοφανόπουλος Κων/νος
7) Τζιβελέκης Κων/νος
8) Λουκατζίκος Λουκάς
9) Τσιτσής Δημήτριος

(Αναπληρωματικά)
1) Κατσούλης Ανέστης
2) Πιλάτος Βασίλειος
3) Παπαευαγγελίου Αιμίλιο
4) Γερούλης Γεώργιος
5) Μπούτσης Κυριάκος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (Τακτικά μέλη)
1) Γεωργουσόπουλος Αναστάσιος
2) Τσακανίκας Ιωάννης
3) Μπισχιτζής Νικόλαος

(Αναπληρωματικά)
1) Χριστοδούλου Παναγιώτης

Οι εκλεγέντες θα συνέλθουν σε συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες προκειμένου συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. που θα καθοδηγήσει το σύλλογο την νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην Γ.Σ., το Δήμο Λοκρών, τους χορηγούς, συνδρομητές, απλούς φιλάθλους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

”Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε να συνεχίσουμε να προβάλλουμε τη πόλη μας και το Φθιωτικό ποδόσφαιρο”

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας