Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Τέλος ο Λιόντος από τη Λάρυμνα!

Δεν συνεχίζουν μαζί Προοδευτική Λάρυμνας και Ηλίας Λιόντος.

Μετά τη φετινή εξαιρετική πορεία του λοκρικού συλλόγου στην Α’ Φθιώτιδας, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, σχολίασε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του, ενώ έθεσε εξίσου ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου η Προοδευτική ευχαριστεί τον Λιόντο για τη δουλειά που έκανε. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. “Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ”, με τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Ηλία Λιόντο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και την πολύ επιτυχημένη σεζόν του Συλλόγου μας.

Παρέλαβε την ομάδα και με σωστή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, την οδήγησε στην καλύτερη πορεία της, τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Θα παραμείνει στενός φίλος της οικογένειας της Προοδευτικής και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Εντός των επόμενων ημερων θα ανακοινώσουμε τον επόμενο προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου.

Όπως κάθε χρόνο, ακόμα περισσότερο φέτος σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, όπως καταφέραμε να σας έχουμε τα τελευταία χρόνια για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε δυνατό το Σύλλογό μας»!

Το «ευχαριστώ» του Λιόντου

Από την πλευρά του, ο Βοιωτός τεχνικός επέλεξε τον λογαριασμό του στο Facebook για να εκφράσει τις ευχαριστίες του.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας για τη συνεργασία που είχαμε στην σεζόν που τελείωσε.

Έχοντας μία άψογη συνεργασία με διοίκηση και ποδοσφαιριστές, φεύγω αφήνοντας μόνο φίλους, έχοντας παράλληλα βάλει τα θεμέλια για την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας!!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά τον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Μπιτσάκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου καθ’όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Εύχομαι η ομάδα να καταφέρει και φέτος να επιτύχει κάθε στόχο της.

Πάντα θα είμαι δίπλα σας»!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας