Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Να ανακαλέσει ο Παπαϊωάννου, δεν θέλει να πληρώσει»!

Έσπασε τη σιωπή του ο Άκης Μάντζιος, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στον «FM 1».

Ο 50χρονος πρώην -πλέον- τεχνικός της Λαμίας με προσωπική του γραπτή δήλωση κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας να ανακαλέσει, ειδάλλως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Κάνει λόγο για συστηματική προσπάθεια «λασπολογίας» εις βάρος του, ενώ κατηγορεί τον κ. Παπαϊωάννου πως προσπαθεί να αποφύγει την καταβολή των δεδουλευμένων του. Μάλιστα, σχολιάζει πως από τους «κυανόλευκους» δέχθηκε πιέσεις για να παραιτηθεί, πράγμα που ωστόσο δεν κατάφεραν.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη. Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. Ή θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό…»

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία