Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Αν δεν μπορεί η Αταλάντη, δεν μπορεί κανείς»!

Σίγουρος πως τη νέα χρονιά η Αταλάντη θα σταθεί ευκολότερα στη Γ’ Εθνική, εμφανίστηκε ο Κώστας Τσακανίκας.

Ο νέος πρόεδρος των Λοκρών φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» και μίλησε για την ερχόμενη σεζόν. Μια σεζόν που ο ίδιος θεωρεί πως θα είναι πιο βατή, καθώς ο σύλλογος απέκτησε σημαντικές εμπειρίες φέτος.

Σε αυτό συνέβαλε και ο ΠΑΣ Λαμία για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Παράλληλα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Μάκης Ζαχαρόπουλος, στα ντόπια παιδιά τα οποία αποτελούν το έμψυχο δυναμικό, καθώς και την άνοδο του Οπούντιου Μαρτίνου.

Αναλυτικά:

«Έχω ένα ιδιαίτερο άγχος για να διαδεχθώ το ίδιο επιτυχημένα τον απερχόμενο πρόεδρο. Παραμένει κοντά μας και μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια του Διοικητικού Συμβουλίου με στηρίζουν και όλοι μαζί στηρίζουμε το σύλλογο. Θεωρώ πως η Αταλάντη μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Αν δεν μπορούμε εμείς, δεν μπορεί καμία άλλη ομάδα της περιοχής. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η δύναμη του κόσμου μας. Έχουμε φανταστικό κοινό και για αυτό άλλωστε φέτος μόνο δύο ομάδες πέρασαν από την έδρα μας. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τις τοπικές επιχειρήσεις, τον ΠΑΣ Λαμία και γενικά όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν».

Για την ανανέωση του Μάκη Ζαχαρόπουλος: «Η συνταγή με τον Μάκη Ζαχαρόπουλο είναι πετυχημένη και αφού πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, θέλαμε να παραμείνει. Είναι άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα και δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να έρθουμε σε συμφωνία. Έχουμε ίδια φιλοσοφία και μου αρέσει που βοηθάει τα νέα παιδιά και θέλει να εξελίσσονται. Μας έχει βοηθήσει και εξωαγωνιστικά, γιατί και εμείς πέρυσι ήμασταν άπειροι για τέτοιο επίπεδο. Νομίζω ότι μπορεί να μείνει χρόνια».

Για το μοντέλο των νεαρών ντόπιων ποδοσφαιριστών: «Διατηρήσαμε στον πάγκο τον κ. Ζαχαρόπουλο γιατί θέλουμε να πορευτούμε με αυτό το μοντέλο. Με νεαρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Αυτοί ουσιαστικά μας έβγαλαν από τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε δημιουργήσει στο σύλλογο μια ατμόσφαιρα που πλέον τα παιδιά θέλουν να έρχονται. Είναι βέβαια δύσκολα τα πράγματα οικονομικά, αλλά θεωρώ πως λύσεις για όλα υπάρχουν».

Για την άνοδο του Οπούντιου Μαρτίνου: «Συγχαρητήρια στον Οπούντιο που ανέβηκε. Χαίρομαι που θα είναι μαζί μας στη Γ’ Εθνική και θα ήθελα να υπάρχουν κι άλλες ομάδες από τη Φθιώτιδα. Έχουμε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Μαρτίνου και δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Είναι καλό για τη Λοκρίδα και κατ’ επέκταση τη Φθιώτιδα που θα έχει του χρόνου δύο εκπροσώπους σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και τη Λαμία: «Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν πάρα πολύ δίπλα μας πέρυσι. Σε μια κρίσιμη καμπή μας βοήθησε τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με τον Βασίλη Κωστίκα, όσο και αγωνιστικά με την εμπειρία του. Μας στήριξε ξεκάθαρα η Λαμία. Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Δεν έχουμε σκοπό να ζητήσουμε πράγματα που δεν γίνεται να υλοποιηθούν, αλλά μας αρέσει να ακολουθούμε και εμείς τη μεγάλη ομάδα του νομού».

Για τη σχέση του με το γιο του που παίζει στην ομάδα: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω το γιο μου από τα υπόλοιπα παιδιά»

Για τον κόσμο της Αταλάντης: «Ο κόσμος να μας πιστέψει και του υποσχόμαστε πως του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε αποκτήσει εμπειρίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε στη Γ’ Εθνική».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας