Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αραβίδης: «Θέλαμε νίκη, καλή και η ισοπαλία»

Ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας που εξασφαλίζει στη Λαμία και μαθηματικά την παραμονή της, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απόψε στο Πανθεσσαλικό και στάθηκε στην επικινδυνότητα που κρύβουν τέτοιες αναμετρήσης.

Συγκεκριμένα, είπε: «Νομίζω ότι ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, μας δίνει τον στόχο της παραμονή που είχαμε στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Είναι λογικό να είσαι διστακτικός όταν μπαίνεις σε τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε ένα καινούργιο προπονητή στον πάγκο με μόλις τέσσερις μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή και να κάνουμε καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αρκετά και δεχτήκαμε τις φάσεις».

Για την συνέχεια: «Έχουμε τρία ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και οφείλουμε να πάμε για τις νίκες για την πόλη και τον πρόεδρο».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ

4 years ago

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ & ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ….

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
4 years ago

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ & ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ….

ΠΑΣ Λαμία