Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Τζώρτζογλου: «Συνηθισμένη η τακτική του Κούγια»

Κι άλλο μέτωπο φαίνεται πως ανοίγει ο Αλέξης Κούγιας μετά τον «πόλεμο» και την γεμάτη ειρωνία επίθεση στον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ απάντησε με… επίθεση στις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Τζώρτζογλου, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου σήκωσε το γάντι.

Με ποστάρισμα του στο Facebook, το μέλος της ΕΠΟ έκανε λόγο για συνηθισμένη τακτική του κ. Κούγια που εν τέλει ζημειώνει το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ζήτησε από τους ενδιαφερομένους για τις μεθόδους του γνωστού ποινικολόγουν να ψάξουν στο ίντερνετ «πλαστές ποδοσφαιρικες ενημερότητες».

Τονίζει δε, πως όσα υποστήριξε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ήταν ενώπιον των μελών της, καθώς και των εκπροσώπων της UEFA.

Η ανακοίνωση:

Όσον αφορά την συνήθους ύφους δήλωση του κου Άλεκου Κουγια για τα λεχθέντα στην ΓΣ της ΕΠΟ έχω να πω το εξής:

Ο λόγος μου ήταν ενώπιον της Τακτικής θεσμικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της οποίας είμαι μέλος και ενώπιον των νόμιμων εκπροσώπων της UEFA και στηρίχθηκε μόνο σε αληθή και ήδη δημοσιευμένα γεγονότα.

Στόχος η στηλίτευση πρακτικών και τακτικών που μόνο ζημιά κάνουν στο ποδόσφαιρο που υπηρετούμε όλοι μας.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά του Αλέκου στο παρελθόν με ψεύδη και φαντασιώσεις, μόνο στόχο έχουν την προσφιλή για αυτόν δημοσιότητα, αρνητική η θετική καμία σημασία δεν έχει για αυτόν.

Αν καποιος πρέπει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη αυτός είναι ο Αλέκος με τα γραφόμενα του. Όμως είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω ενώπιον των οργάνων της Δημοκρατικής πολιτείας μας με όπλα την αλήθεια, τους παράγοντες και τους οπαδούς ενός καθαρού ποδοσφαίρου στην χώρα μας, αλλά και τα γεγονότα όπως κατά χιλιάδες δημοσίως παρατίθενται και έγκριτα δημοσιεύονται.

Αααα… Να προσθέσω στα της ΓΣ ότι στο αναφερθέν από εμένα «γκουγκλάρισμα» να βάλουν οι συνάδελφοι μου και τον όρο «πλαστές ποδοσφαιρικες ενημερότητες».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι