Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ήταν… σκύλος ο Καραμάνος!

Έχει ακούσει πολλά φέτος, ωστόσο η αποψινή του προσπάθεια ήταν από εκείνες που δικαιολογούν την ποιότητα που διαθέτει ο Τάσος Καραμάνος.

Ο Έλληνας επιθετικός -είναι γεγονός- πως φέτος δεν έχει προσφέρει στη Λαμία όσα περίμεναν οι «κυανόλευκοι» από αυτόν. Όχι λόγω ικανοτήτων, αλλά περισσότερο λόγο συγκιριών. Δεν παύει ωστόσο να είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η ομάδα μας στο ρόστερ της. Και σήμερα το απέδειξε και με το παραπάνω.

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε πολλά χιλιόμετρα απόψε, στα 81′ που αγωνίστηκε και έδωσε σημαντικές βοήθειες στους «κυανόλευκους». Παρότι οι τελευταίοι αγωνίστηκαν από το 29ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, ο έμπειρος φορ «κουβάλησε» μπάλα και έδωσε πολύτιμες ανάσες στους συμπαίκτες του.

Τράβηξε πάνω του αντιπάλους, άνοιξε -στο μέτρο του δυνατού- το παιχνίδι και αν και ο ρόλος του στην κορυφή της επίθεσης ήταν… άχαρος, μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η 30η εμφάνιση του Καραμάνου με τα κυανόλευκα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πετύχει παράλληλα ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία