Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κοκκάλο»!

Ως μια πολύ καλή αρχή, προκειμένου να ξετυλιχθεί το… κουβάρι των «περίεργων» υποθέσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπουν στη Λαμία την εισαγγελική έρευνα που φέρεται να έχει διαταχθεί για τα ποσά που στοιχηματίστηκαν στο παιχνίδι με το Βόλο.

Στην ομάδα μας δεν ξαφνιάστηκαν από την είδηση πως ο εισαγγελέας ζήτησε να ερευνηθεί τι συνέβη στοιχηματικά. Αυτό μάλιστα που διαρρέει από την ΠΑΕ είναι πως καλώς διατάχθηκε έρευνα, καθώς μιλάμε για τεράστιο ποσό (σ.σ. 350 χιλιάδες λίρες στην ισοπαλία, από τα συνολικά 380.000 που παίχτηκαν στο ανταλλακτήριο της Betfair).

Από τον ΠΑΣ Λαμία προκύπτει αισιοδοξία, πως σε περίπτωση που η έρευνα προχωρήσει και ζητηθεί να γίνουν γνωστοί οι λογαριασμοί από τους οποίους βγήκαν αυτά τα ποσά, είναι πιθανό να προκύψουν ευρήματα που θα οδηγήσουν σε… κάθαρση. Για το λόγο αυτό, ζητούν το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναγνωρίζουν πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε… βόλεψη στην ισοπαλία εκατέρωθεν. Βαθμολογικά μιλώντας, καθώς οι δύο ομάδες χρειάζονταν από ένα βαθμό για να σώσουν την κατηγορία. Επομένως, θα ήταν άστοχο οι παίκτες τους να βάλουν τα πόδια στη φωτιά. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ματς στις αρχές Ιουλίου, με τους παίκτες να «κουβαλάνε» την ταλαιπωρία της καραντίνας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία