Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βλέπουν ήδη τη νέα σεζόν!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει διαμηνύσει πως πιθανότατα για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας, το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα κρίνει πολλά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ήδη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες για την ερχόμενη σεζόν.

Προφανώς συμπεράσματα και «σιγουράκια» δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμα. Θα πρέπει σε πρώτη φάση να ολοκληρωθούν και τυπικά οι υποχρεώσεις της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει την προεργασία τους ενόψει της νέας χρονιάς. Εξάλλου, από τη στιγμή που επιθυμούν να ρίξουν το μπάτζετ, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί μεγαλύτερο… ψάξιμο.

Μέσω του ρεπορτάζ βγαίνει πως ο Ντάνιελ Αντέτζο ουσιαστικά έχει δώσει τα χέρια με τον ΠΑΣ Λαμία, την ώρα που και ο Τάσος Καραμάνος έχει συμφωνήσει να παραμείνει του χρόνου στον σύλλογο. Συζητήσεις ωστόσο έχουν γίνει σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε πρώτη φάση πρέπει να τελειώσουν αυτές, να φανεί πόσο βάθος έχει το ρόστερ και από εκεί και έπειτα να γίνουν οι όποιες κινήσεις.

Από εκεί και πέρα, Παπαϊωάννου και Φαράντος βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Πετράκη. Οι τρεις τους τα λένε αρκετά συχνά για την επόμενη ημέρα της Λαμίας και τον σχεδιασμό που θα γίνει.

Μέσα σε αυτόν πιθανότατα είναι και η κίνηση που φέρεται να έχει γίνει για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Βασίλη Πέλκα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία