Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παραμένει «κυανόλευκος» και ο Βύντρα!

Με αστραπιαίες κινήσεις η Λαμία κατάφερε να ξεπεράσει ένα από τα μεγάλα της φετινά ζητήματα. Έτσι, μετά τον Ντάνιελ Αντέτζο, τη φανέλα της θα φοράει τη νέα σεζόν και ο Λουκάς Βύντρα.

Οι «κυανόλευκοι» τα βρήκαν με τον έμπειρο στόπερ και απομένουν τα διαδικαστικά για να εξασφαλίσουν την παραμονή του για έναν ακόμα χρόνο. Να «δέσουν» δηλαδή το βασικό τους κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Πρόκειται για μια κίνηση-ματ, καθώς η ομάδα μας δεδομένα και τη νέα σεζόν θα βασιστεί στην «σφιχτή» της άμυνα. Μια τακτική που στον ΠΑΣ Λαμία έχει αποδόσει τα μέγιστα, με ανόδους και εύκολη παραμονή εδώ και τρία χρόνια στη Super League 1.

Ο πολύπειρος στόπερ παρά την προχωρημένη του ηλικία φέτος έβαλε τα… γυαλιά σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Συνολικά 33 σχεδόν αλάνθαστες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε στα 39 του χρόνια, αποτελόντας βασικό πυλώνα της παραμονής και την καλής πορείας στο Κύπελλο.

Εξάλλου, μιλάμε για ένας από τους πιο «δουλευταράδες» που έχουν περάσει από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, με πάρα πολύ δουλειά στην προπόνηση χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία