Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Διαψεύδει τις Κασσάνδρες με μεθοδικές κινήσεις!

Την ώρα που δημοσιεύματα από συγκεκριμένη κατεύθυνση επιχειρούν μόνιμα να δημιουργήσουν θέμα στο εσωτερικό της Λαμίας, η ομάδα μας με συνοπτικές κινήσεις έχει καταφέρει να προλάβει τις εξελίξεις.

Το προηγούμενο διάστημα -από τους… γνωστούς αθηναϊκούς κύκλους- σχολιαζόταν αρνητικά το γεγονός πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει την προεργασία του για τη νέα σεζόν, δεδομένου πως η παραμονή είχε εξασφαλιστεί. Την ίδια ώρα ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» το… δούλευαν χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες το ένα μετά το άλλο, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα μας διατηρεί στο δυναμικό της τα βασικά της «γρανάζια».

Ντάνιελ Αντέτζο, Τάσος Καραμάνος, Λουκάς Βύντρα και Γιάννης Σκόνδρας φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο, την ώρα που κάμποσοι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Λαμία μπαίνει στη νέα σεζόν έχοντας κρατήσει στο δυναμικό της έναν σημαντικό αριθμό ποδοσφαιριστών της.

Βέβαια, επειδή μιλάμε για μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πριν έρθουν οι ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο ΠΑΣ Λαμία αποδεικνύει έμπρακτα, πως παρά τα όσα ακούγονται κάνει μεθοδική δουλειά. Άσχετα αν αυτή βγαίνει προς τα έξω, ή όχι…

Την ίδια ώρα, ομάδες ανάλογης δυναμικότητας με τη δική μας, ή και θεωρητικά «μεγαλύτερες», δεν έχουν κάτσει καν στο τραπέζι να μιλήσουν.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ