Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Στο τραπέζι και το όνομα του Μπλάζιτς!

Το όνομα του και μόνο, είναι ικανό να ξεσηκώσει τον κόσμο της Λαμίας! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το ενδεχόμενο αυτό να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την ομάδα μας.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μπλάζιτς, τον οποίο το «Sportime» σήμερα μπλέκει στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα ο έμπειρος Σέρβος μεσοαμυντικός είναι μεταξύ των ονομάτων που εξετάζονται για την ενίσχυση στον άξονα.

Αν και τονίζεται πως ο 34χρονος δεν αποτελεί προτεραιότητα, εντούτοις μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί τρία χρόνια με τα κυανόλευκα και γνωρίζει τα κυανόλευκα αποδυτήρια όσο λίγοι. Εκτός αυτού, είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους ανθρώπους της ομάδας, όσο και στον κόσμο της.

Ο λόγος που αυτή τη στιγμή το όνομα του Σέρβου χαφ δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα, είναι το ηλικιακό όριο που έχει θέσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δεδομένου ωστόσο πως αν αποχωρήσει ο Νιάσε δημιουργείται κενό πίσω από το κέντρο, δεν αποκλείεται η περίπτωση του να μας απασχολήσει.

Ο Μπλάζιτς φέτος αγωνίστηκε στη Super League 2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Με τη φανέλα της Λαμίας έχει συνολικά 84 συμμετοχές από το 2016 έως το 2019. Παράλληλα έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει μοιράσει άλλες τόσες ασίστ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία