Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Συνεχίζει και ο «Άραβας»!

Το ένα μετά το άλλο κλείνει η Λαμία τα ανοιχτά μέτωπα και στο πλαίσιο αυτό τη φανέλα της θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα σεζόν ο Χρήστος Αραβίδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport24», ο Έλληνας επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας, προκειμένου και του χρόνου να φοράει τη φανέλα της. Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, απομένει το τυπικό κομμάτι, ωστόσο η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» κλείνουν το ανοιχτό μέτωπο των θέσεων στην επιθετική γραμμή, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν συμφωνήσει και με τον Τάσο Καραμάνο.

Ο «Άραβας» αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη και έδειξε πως με την εμπειρία και το πάθος του, αποτελεί το κάτι παραπάνω για τον ΠΑΣ Λαμία. Συνολικά έξι φορές πρόλαβε να αγωνιστεί, διάστημα στο οποίο είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Βάσει του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει, θα παραμείνει στην πόλη μας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

ΦΙΛΑΘΛΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΣ

4 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΙΛΑΘΛΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΣ
4 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!

ΠΑΣ Λαμία