Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πάλι για Μάζουρεκ!

Το όνομα του «έπαιξε» τους προηγούμενος μήνες στο ρεπορτάζ της Λαμίας και φαίνεται πως τελικά… υπάρχει καπνός! Ο λόγος για τον Φράνκο Μάζουρεκ, ο οποίος φέρεται να εξετάζεται «ζεστά» από τους «κυανόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα μας έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στον Παναιτωλικό και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία, θεωρούν πως έχει την ποιότητα προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στη Βουλγαρία υποστηρίζουν πως ο Αργεντίνος άσος μετά από δύο σεζόν, αποχωρεί από τη Λέφσκι Σόφιας, μάλιστα αναφέρεται πως ο σύλλογος δεν θα είχε πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει ως ελεύθερο προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως ομάδα από την Ελλάδα εξετάζει θερμά την περίπτωση του κι αυτή φέρεται να είναι η Λαμία. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας και μπορεί να μην υπάρξει κάτι οριστικό, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Απρίλη, στη Βουλγαρία είχαν «μπλέξει» και πάλι τους «κυανόλευκους» με την περίπτωση του Μάζουρεκ, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Φέτος με τη Λέφσκι ο 27χρονος είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Europa League. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Πέραν των Βούλγαρων και του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί επίσης σε Κολόν Σάντα Φε, Παλεστίνο, Ολ Μπόις, Ολμέδο, Κρουσέρο και σε όλες τις «μικρές» ομάδες της Μπόκα Τζούνιορς.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία