Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αλλαγή κλίματος για Ασίγκμπα!

Αν και το προηγούμενο διάστημα παρουσιαζόταν σχεδόν «τελειωμένος» από τη Λαμία, το κλίμα για τον Μαρκ Ασίγκμπα φαίνεται να έχει αλλάξει και δεν αποκλείεται τελικά να συνεχίσει στο σύλλογο.

Ο Γκανέζος αμυντικός δεν προσέφερε τα ανεμενόμενα φέτος. Όχι βέβαια πως πήρε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο τα λάθη που έκανε «κόστισαν» στους «κυανόλευκους». Αυτός ήταν ο λόγος που το κλίμα γύρω από το όνομα του ήταν βαρύ με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Πετράκης -σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime»- φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις. Ο νεαρός αμυντικός όπως αναφέρεται έχει ζητήσει να δει λίγο παραπάνω τον Ασίγκμπα. Άλλωστε, είναι μεγάλο πλεονέκτημα του ποδοσφαιριστή το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Προσόν που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το γεγονός πως βρίσκεται στο σύλλογο εδώ και τρεις σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν θα έλεγε «όχι» σε αυτό το ενδεχόμενο. Μιλάμε εξάλλου για ένα παιδί που δεν δημιουργεί προβλήματα. Ακόμα κι όταν πριν δύο χρόνια η βελγική Έουπεν είχε κινηθεί για την απόκτηση του, ο ίδιος δεν έκανε το παραμικρό παράπονο για το γεγονός πως η απάντηση του ΠΑΣ Λαμία ήταν αρνητική.

Δεδομένου πως οικονομικά δεν αποτελεί υπέρβαση ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη λοιπόν, δεν αποκλείεται στο θέμα του Μαρκ Ασίγκμπα να έχουμε ανατροπή δεδομένων.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία