Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Χτυπάει» Γερολέμου η Λαμία!

Ένα ακόμα όνομα νεαρού ποδοσφαιριστή ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ονομάτων που απασχολούν τη Λαμία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα μας θα ψαχτεί για νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν σε επίπεδο Super League 1 και ενδεχομένως εν συνεχεία θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι πληροφορίες από την Κύπρο «μπλέκουν» στο ρεπορτάζ της τον Γιάννη Γερολέμου.

Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην ΑΕ Λεμεσού και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Themasports.com» ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Λαμία. Αν και για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία, φαίνεται πως μιλάμε για υπόθεση που θα μπορούσε να απασχολήσει.

«Κλειδί» εν τω μεταξύ, ενδεχομένως να είναι στην υπόθεση του Γερολέμου το γεγονός πως η ομάδα μας διατηρεί καλές σχέσεις με το σύλλογο της Λεμεσού, μετά τη μεταγραφή του Πίτι.

Να σημειωθεί πως φέτος ο νεαρός επιθετικός χαφ είχε φέτος 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και ενώ έχει συμμετοχές τόσο στην Κ17, όσο και την Κ19 της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία