Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Χωρίς τηλεοπτικό θα αποχωρήσω»!

Για μία ακόμα φορά, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Λαμίας. Αυτή τη φορά ο μεγαλομέτοχος στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα μας αδυνατεί αυτή τη στιγμή να βρει τηλεοπτική στέγη και κατ’ επέκταση να καλύψει τα έξοδα της.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» ο «ισχυρός» άντρας του ΠΑΣ Λαμία επισήμανε πως η ΠΑΕ δεν είναι βιώσιμη χωρίς να έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν θέλει να… γελοιοποείται. Παράλληλα σχολίασε πως ένας ακόμα μεγαλομέτοχος έχει ακριβώς την ίδια πρόθεση, χωρίς να τον κατανομάσει.

«Εγώ αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δεν χρειάζεται να υπάρχουμε. Έχω ακούσει πως και άλλος σταματάει αν γίνει αυτό αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Εμείς ως Λαμία δεν έχουμε πρόταση για τηλεοπτικό 1,3 εκατ. ευρώ που λένε. Η ομάδα πλην των ποδοσφαιριστών έχει έξοδα 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει ουσία η αναδιάρθρωση», είπε αρχικά ο κ. Παπαϊωάννου.

Εν συνεχεία σχολίασε το γεγονός πως η Super League 1 αρνήθηκε την αναδιάρθρωση. «Πέρυσι το κάναμε για να είναι βιωσιμότερες οι ομάδες. Φέτος οι εισηγήσεις δεν πείθουν κανέναν. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ζορισμένο ώστε να βγούνε ομάδες στη Super League. Τι να κάνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Χωρίς έσοδα; Το τηλεοπτικό είναι βασικό για τις ομάδες, αλλιώς θα γίνουμε σαν την δεύτερη εθνική και χειρότερα», ήταν τα λόγια του.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία